Kursus Pengurusan Perolehan Sebut Harga dan Tender

Kuantan, 29 Januari 2015 - Jabatan Perhutanan Negeri Pahang telah berjaya melaksanakan Kursus Pengurusan Perolehan Sebut Harga dan Tender selama tiga hari bermula 27 Januari 2015 hingga 29 Januari 2015 bertempat di Hotel Rocana, Kuantan. Kursus ini telah mencapai objektifnya untuk memberi pendedahan berkaitan pengurusan perolehan secara sebut harga dan tender selaras dengan arahan-arahan perbendaharaan terbaru dan digunapakai di peringkat Kerajaan Negeri.

Seramai lebih kurang 40 orang peserta yang terdiri daripada kakitangan yang mengendalikan perolehan di unit dan pejabata masing-masing telah menghadiri kursus ini. Pihak penganjur telah menjemput [ara penceramah dari Jabtaan Kerja Raya Negeri Pahang dan juga Ketua Audit Dalam, Pejabat Setiasuaha Kerajaan Negeri Pahang, Encik Mohd. Shahril bin Yahya. Majlis penutup kursus tersebut telah disempurnakan oleh Puan Siti Aminah binti Mohd Ramli, Penolong Pengarah (Pentadbiran dan Kewangan), Pejabat Pengarah Perhutanan Negeri Pahang.

Cetak   Emel

Offcanvas

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.