Kursus Desktop Management Siri 2

Kuantan, 20 Jun 2013 - Unit Teknologi Maklumat, Jabatan Perhutanan Negeri Pahang telah menganjurkan Kursus Desktop Management Siri 2 bertempat di Politeknik Sultan Haji Ahmad Shah (POLISAS) Semambu, Kuantan. Kursus tersebut telah dihadiri seramai 25 orang peserta dari Pejabat Hutan Negeri (PHN), PHD Bentong, PHD Raub/Cameron Highlands, PSN Raub, Pejabat Ladang Hutan Kemasul dan Pusat Latihan Pembangunan Hutan (PLPH) Belimbing. Penceramah yang disediakan oleh pihak POLISAS ialah Puan Latifah binti Sisam dari Jabatan Perdagangan, POLISAS.

Dengan objektif yang sama seperti siri 1, kursus ini berjaya menambah pemahaman peserta berkaitan skop asas teknikal dalam pengurusan perlatan ICT. Peserta yang dipilih di kalangan gred 1 hingga 22 ini telah mendapat kemahiran asas menyelesaikan masalah rutin dalam penggunaan komputer dan boleh menjadi pemudahcara di jabatan masing-masing.

Print   Email

Offcanvas

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.