Kursus Intensif MS Word 2007

Kuantan, 10 September 2013 - Unit Teknologi Maklumat, Jabatan Perhutanan Negeri Pahang telah menganjurkan Kursus Intensif MS Word bertempat di Politeknik Sultan Haji Ahmad Shah (POLISAS) Semambu, Kuantan. Kursus ini telah dilaksanakan sebanyak dua sesi. Sesi pertama telah diadakan pada 26 hingga 27 Ogos 2013 dan siri kedua pada 9 hingga 10 September 2013. Kursus tersebut telah dihadiri seramai 25 orang peserta bagi setiap sesi dan penyertaan telah dibuka kepada semua pejabat dan unit di bawah jabatan ini. Penceramah yang disediakan oleh pihak POLISAS ialah Puan Azra binti Mohd Amirudin, pensyarah dari Jabatan Perdagangan, POLISAS.

Kursus ini direka bagi memberi peluang kepda kakitangan menambah kemahiran menggunakan aplikasi MS Word dalam tugas harian terutama kepada kakitangan beruniform dari Gred 11 ke bawah. Golongan ini tidak terkecuali untuk menggunakan perisian ini kerana skop tugas mereka memerlukan penyediaan laporan berkaitan operasi masing-masing. Majlis penutup kursus ini disempurnakan oleh Encik Shahrul Nizam bin Mohamed, Ketua Unit Latihan dan Pendidikan Lanjutan, POLISAS.

Print   Email

Offcanvas

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.