Perhimpunan Bulanan Jabatan

Bukit Sekilau, 30 Ogos 2013 - Perhimpunan Bulanan Jabatan Perhutanan Negeri Pahang telah diadakan di Pejabat Pembangunan Hutan Bukit Sekilau jam 8.30 pagi. Perhimpunan dihadiri oleh kira-kira 500 orang kakitangan seluruh jabatan termasuk Pejabat-pejabat Hutan Daerah.

Majlis dimulakan dengan bacaan doa yang dipimpin oleh Tuan Haji Azmi bin Ahmad dari Pejabat Hutan Daerah Kuantan/Pekan/Maran dan diteruskan dengan penyampaian perutusan dan amanat oleh Pengarah Perhutanan Negeri Pahang, Dato' Haji Mohd Paiz bin Kamaruzaman. Dalam ucapannya, beliau telah mengumumkan aktiviti dan pencapaian jabatan sepanjang 2012 hingga sekarang antaranya Audit MC&I, Audit Dalam dan juga Audit Luar MS ISO 9001:2008. Turut mengisi majlis ialah sesi penyerahan Balai Pemeriksaan Hutan Bergerak kepada Pejabat Hutan Daerah Kuantan/Pekan/Maran. Sebelum perhimpunan bersurai, YH. Dato' Pengarah mengambil kesempatan melawat Balai Pemeriksaan Hutan Bergerak yang akan mula beroperasi selepas ini diiringi oleh Timbalan-timbalan Pengarah.

Cetak   Emel

Offcanvas

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.