Kursus Pengurusan Akaun Amanah Kerajaan

Kuantan, 17 April 2014 - Kursus Pengurusan Akaun Amanah Kerajaan Jabatan Perhutanan Negeri Pahang telah diadakan  pada 15 hingga 17 April 2014 (Selasa hingga Khamis) bertempat di Bukit Gambang Resort City, Kuantan. Kursus anjuran Unit Pentadbiran dan Kewangan, Pejabat Perhutanan Negeri Pahang ini telah dihadiri seramai 44 orang peserta terpilih dari semua Pusat Tanggungjawab (PTJ) di bawah pentadbiran jabatan. Peserta adalah terdiri daripada kakitangan yang terlibat secara langsung dalam pengurusan akaun amanah kerajaan di  PTJ masing-masing.

Pihak urus setia telah menjemput penceramah-penceramah dari Pejabat Kewangan dan Perbendaharaan Negeri Pahang bagi menyampaikan ceramah pada setiap sesi. Turut mengisi slot kursus ialah sesi soal jawab bersama Akauntan Negeri Pahang. Peluang ini digunakan oleh para peserta untuk mendapatkan pencerahan berkaitan tugas masing-masing dalam pengurusan akaun amanah kerajaan.

Cetak   Emel

Offcanvas

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.