Majlis Penyampaian Anugerah Perkhidmatan Cemerlang 2013 dan Penghargaan Kepada Persara JPN Pahang

Kuantan, 14 Oktober 2014 - Majlis Penyampaian Anugerah Perkhidmatan Cemerlang 2013 dan Penghargaan Kepada Pesara Jabatan Perhutanan Negeri Pahang telah berlangsung dengan jayanya pada 14 Oktober 2014 bertempat di Wisma Belia, Bandar Indera Mahkota. Majlis tersebut telah dirasmikan oleh YH. Dato' Toantawee bin Mohd Lotfie, Timbalan Setiausaha Kerajaan Pahang (Pengurusan).

Seramai 108 orang kakitangan telah menerima Anugerah Perkhidmatan Cemerlang dan majlis turut meraikan 40 orang pesara serta 8 orang kakitangan yang telah mencapai 30 tahun perkhidmatan. Turut dikenang pada majlis tersebut ialah 8 orang kakitangan jabatan yang telah menninggal dunia sepanjang tahun 2014. Seperti tahun sebelumnya, Pengarah Perhutanan Negeri Pahang telah menghargai usaha dan prestasi kakitangannya dengan menganugerahkan dua Anugerah Pengarah Perhutanan Negeri Pahang yang diterima oleh Pejabat Hutan Daerah Temerloh/Bera bagi kategori Pusat Tanggungjawab Terbaik dan Unit Pengurusan Hutan bagi kategori Bahagian Dalam Pembangunan Terbaik. Manakala Anugerah Khas Pengarah Perhutanan Negeri Pahang telah dimiliki oleh Unit Biji Benih dan Tanaman sebagai menghargai kakitangannya yang berkemahiran dan turut diiktiraf oleh agensi lain.

Cetak   Emel

Offcanvas

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.